Tel: 00386 (0)51 725 345 / info@slovenianretreats.com /
 
  • new booking conditions
  • Villa Nebina
  • Slovenian Retreats
  • Slovenian Retreats 15% Last minute discount banner
  • Tamar Valley
  • View from Villa Planina
  • Villa Nebina
  • Špikova Skupina near Kranjska Gora
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Slovenian Retreats - Predivni apartmani Kranjska Gora

Cilj poduzeća Slovenian Retreats jest široka ponuda najkvalitetnijih apartmana za najam u Sloveniji. Sve smještajne jedinice opremljene su u skladu s najvišim standardima kvalitete i udobnosti i nalaze se u ugodnom selu Rateče samo nekoliko kilometara od centra Kranjske Gore.

HomeAway Property
Kliknite dolje za kratak opis na hrvatskom ili sa strane pogledajte dodatne slike, cjenik, tlocrte, raspoloživost i detaljniji opis na engleskom jeziku.
Apartmani Kranjska Gora - Rateče – Villa Planina i Nebina

Naši visokokvalitetni apartmani Kranjska Gora – Rateče nalaze se u dvije apartmanske kuće, Villa Planina i Villa Nebina, koje se nalaze u šarmantnom seocetu Rateče, samo pet minuta vožnje od Kranjske Gore i nešto manje od skakaonica u Planici. Na samo nekoliko koraka od njih su staza za trčanje na skijama, staze za šetnju i biciklizam te brojne izletničke točke. U selu su poznate ratečke gostionice, barovi i prodavaonica, a sve je dostupno pješice od naših apartmana Villa Planina i Villa Nebina.

Villa Planina

Villa Planina nalazi se na slikovitoj i mirnoj lokaciji na rubu sela Rateče, a iz svakog apartmana proteže se panoramski pogled na Julijske Alpe. Apartmani Kranjska Gora - Rateče izrađeni su iz visokokvalitetnih materijala i imaju nadstandardnu opremu: podno grijanje, kabelsku televiziju, plazma zaslone, DVD, bežični Internet. U podrumskim je prostorijama soba za zabavu u kojoj se nalaze stolovi za stolni tenis i bilijar. Osim balkona u gornjim je apartmanima gostima na raspolaganju upotreba vanjskih površina koje obuhvaćaju velik zajednički vrt i parkiralište.Klikom na poveznice pogledajte tlocrte stanova i dodatne slike.Više informacija odnosno kartu područja pronaći ćete ovdje. Cijene i raspoloživost nalaze se ovdje. Možete nam i poslati e-poštu : info@slovenianretreats.com

Apartman u prizemlju, 2 spavaće sobe, za 4-6 osoba:

Iznimno prostran, ugodan i svijetao apartman u prizemlju ima dvije spavaće sobe (jedna dvokrevetna i jedna s dva odvojena kreveta), dnevnu sobu s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonicu i hodnik. U kupaonici je gostima na raspolaganju perilica za rublje, a u suvremeno opremljenoj kuhinji pronaći ćete perilicu za posuđe, pećnicu, mikrovalnu pećnicu, toster, grijač za vodu i velik hladnjak. Iz dnevne i spavaće sobe možete izaći na veliku terasu s prekrasnim pogledom na planine. Terasa je cijeli dan okupana suncem!

Apartman u prvom katu: 2 spavaće sobe, za 4-6 osoba

Apartman je isti kao onaj u prizemlju, ali umjesto terase ima velik balkon.

Apartman na mansardi lijevo: 1 spavaća soba, za 2-4 osoba

Ugodan i svijetao apartman na mansardi lijevo ima 1 spavaću sobo (jedna dvokrevetna i jedna s dva odvojena kreveta), dnevnu sobu s kuhinjom i blagovaonicom i kupaonicu. U kupaonici je gostima na raspolaganju perilica za rublje, a u suvremeno opremljenoj kuhinji pronaći ćete perilicu za posuđe, pećnicu, toster, grijač za vodu i velik hladnjak. Iz dnevne sobe možete izaći na veliku terasu s prekrasnim pogledom na planine.

Apartman na mansardi desno Villa Planina, Kranjska Gora - Rateče: 1 spavaća soba, za 2-4 osoba

Apartman je isti kao onaj na mansardi lijevo.

Villa Nebina

Villa Nebina obnovljena je tipična alpska seoska kuća koja se nalazi u centru Rateča. Četiri apartmana Kranjska Gora – Rateče karakteristična su, prostrana i opremljena novim namještajem od masivnog drveta. Očuvane su izvorne značajke kuće, koje imaju poseban čar, a sa zajedničkog balkona prostire se lijep pogled na okolne planine. Pod u spavaćim sobama pokriven je parketom, a ne nedostaje ni suvremena oprema poput plazma zaslona, kabelske televizije i DVD-a. Klikom na poveznice pogledajte tlocrte stanova i dodatne slike. Više informacija odnosno kartu područja pronaći ćete ovdje. Cijene i raspoloživost nalaze se ovdje. Možete nam i poslati e-poštu : info@slovenianretreats.com

Apartman 1: 2 spavaće sobe, za 3-5 osoba

Apartman u prizemlju ima dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, malu kupaonicu, prostranu dvokrevetnu spavaću sobu i jednokrevetnu sobu. U dnevnom se boravku na želju gostiju može postaviti i dodatni ležaj. Spavaće sobe i kupaonica od dnevnih su prostora odvojeni s nekoliko stepenica. U apartmanu su vidljive originalne značajke kuće, primjerice stropni lukovi u jednoj od spavaćih soba i dnevnoj sobi. U svim su sobama drveni podovi i masivan namještaj. Kuhinja ima sve karakteristike suvremene kuhinje: perilicu za posuđe, toster, grijač za vodu, pećnicu i hladnjak. Apartman ima izlaz na zajednički balkon na prvom katu.

Apartman 2: 2 spavaće sobe, za 4-6 osoba

Apartman u prvom katu ima dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom veliku kupaonicu, prostranu dvokrevetnu spavaću sobu s francuskim prozorima i još jednu dvokrevetnu sobu. U dnevnom se boravku na želju gostiju može postaviti i dodatni ležaj. U svim su sobama drveni podovi i masivan namještaj. Kuhinja ima sve karakteristike suvremene kuhinje: perilicu za posuđe, toster, grijač za vodu, pećnicu i hladnjak. Apartman ima izlaz na zajednički balkon na prvom katu.

Apartman 3: 2 spavaće sobe, za 3-5 osoba

Apartman u 2. katu ima velik i svijetao dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom veliku kupaonicu, dvokrevetnu spavaću sobu i jednokrevetnu sobu. U dnevnom se boravku na želju gostiju može postaviti i dodatni ležaj. Spavaće sobe i kupaonica od dnevnih su prostora odvojeni s nekoliko stepenica. Apartman ima odvojeni dio balkona na koji se izlazi iz dnevnog boravka. U svim su sobama drveni podovi i masivan namještaj. Kuhinja ima sve karakteristike suvremene kuhinje: perilicu za posuđe, toster, grijač za vodu, pećnicu i hladnjak.

Apartman 4, Villa Nebina, Kranjska Gora - Rateče: 1 spavaća soba, za 2 osoba

Studio-apartman na mansardi sastoji se od zajedničkog prostora s malom kuhinjskom nišom i kupaonice. To je povoljnija mogućnost najma, predviđena za dvije osobe, a lijepo se može kombinirati i s nekim drugim apartmanom za veće skupine. Apartman ima izlaz na zajednički balkon na prvom katu.

Očekujemo vas u našim prekrasnim smještajnim apartmanima Kranjska Gora; Villa Planina i Nebina!

 

Julijske Alpe, Slovenija
Julijske Alpe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
Odmor u Sloveniji 

Smještaj - Slovenija        
Odličan odmor u Sloveniji svakako počinje odabirom dobrog smještaja. Slovenian Retreats su posebno odabrali i renovirali 2 objekta u jednom od najljepših dijelova Slovenije - Julijskim Alpama i Kranjskoj Gori. Vjerujemo da su naši apartmani, svojom opremljenošću, udobnošću i lokacijom, postavili nove standarde u slovenskoj ponudi. Posebno smo ponosni na Villu Planina - nalazi se na izvanrednoj lokaciji te je obnovljena u modernom alpskom stilu, nudi smještaj u 4 apartmana u šarmantom selu Rateče, nedaleko Kranjske Gore. Nekoliko minuta hoda od Ville Planina se nalazi naš drugi objekt Villa Nebina, koja također nudi smještaj u 4 apartmana. Više informacija o Villama te detaljne opise, tlocrte, galeriju slika i drugo možete pronaći na našim stranicama.   

Slovenija - skijanje                       
Slovenija je odlična destinacija za skijanje te su naši objekti na odličnoj lokaciji za istraživanje slovenskih skijališta. Villa Planina i Villa Nebina su od najpoznatijeg slovenskog skijaškog centra - Kranjske Gore udaljene tek 5 min vožnje. Kranjska Gora je skijalište namijenjeno prvenstveno početnicima i srednje iskusnim skijašima, te je stoga vrlo popularna među mladim obiteljima. Za naprednije skijaše predlažemo staze u Podkorenu. Kranjska Gora je također odlična baza za istraživanje drugih skijališta te polazište za mnogobrojne jednodnevne izlete. Što kažete na skijanje u 3 države u samo 7 dana?

Zanimljivi članci o Kranjskoj Gori: Time Out Magazine's ulitmate ski holidays, UK Post Office Ski Resort Report 2012, Virtualtourist.com

Apartmani Kranjska Gora
Villa Planina i Villa Nebina se nalaze u ljupkom alpskom selu Rateče, nedaleko Kranjske Gore, koje je poznato po svojim izvrsnim restoranima te trgovinom, barovima i drugim dodatnim uslugama iz naših Villa dostupnih pješice. Odličan izbor za odmor u Sloveniji u svim godišnjim dobima koje osim uživanja u prekrasnoj prirodi nudi bezbroj mogućnosti za planinarenja i pješačenja . Unutar sat vremena vožnje se nalazi čak 8 skijališta. Natjecanja Svjetskog kupa u skijanju i skijaškim skokovima se održavaju u neposrednoj blizini Ville Nebina i Ville Planina. Villa Planina je atraktivna kuća u alpskom stilu koja pruža smještaj u 4 luksuzna sunčana apartmana s vlastitim balkonom i prekrasnim pogledima na planine. Pažljivo opremljeni, apartmani su prostorni i udobni, imaju podno grijanje, flat-screen televizije, DVD player, stol za biljard i stolni tenis i zajednički vrt. Villa Nebina je udaljena tek nekoliko min hoda te se u preuređenoj seoskoj kući sada nalaze 4 kvalitetno opremljena apartmana sa brojnim detaljima u drvu. Za fenomenalan odmor na području Kranjske Gore odaberite smještaj u Villi Planina ili Villi Nebina!

 
Contact Us   Press