Tel: 00386 (0)51 725 345 /  info@slovenianretreats.com /
  • new booking conditions
  • Villa Nebina
  • Slovenian Retreats
  • Slovenian Retreats 15% Last minute discount banner
  • Tamar Valley
  • View from Villa Planina
  • Villa Nebina
  • Špikova Skupina near Kranjska Gora
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Apartmaji Kranjska Gora - Dobrodošli na stran Slovenian Retreats

Cilj podjetja Slovenian Retreats je široka ponudba najkakovostnejših apartmajev za najem v Sloveniji.

Vse nastanitve so opremljene v skladu z najvišjimi standardi kakovosti ter udobja in se nahajajo v prijetni vasici Rateče le nekaj kilometrov od središča Kranjske Gore.

HomeAway Property
Villa Planina, Kranjska Gora - apartmaji Villa Planina, Rateče - Kranjska Gora - čudoviti razgledi Vas Rateče - slikovito podeželje Pogled na Kranjsko Goro Kranjska Gora - jezero Jasna Vas Rateče - tradicionalna arhitektura Kranjska Gora - snežna idila Kranjska Gora - smučanje za najmlajše Villa Nebina - Kranjska Gora - spalnica
Kliknite spodaj za kratek opis v slovenščini ali ob strani za dodatne slike, cenik, tlorise, razpoložljivost in natančnejši opis v angleščini.
Apartmaji Kranjska Gora - Rateče – Villa Planina in Nebina
Naši visokokakovostni apartmaji se nahajajo v dveh apartmajskih hišah - Villa Planina in Villa Nebina, ki se nahajata v očarljivi vasici Rateče, le pet minut vožnje do Kranjske Gore in nekaj manj do skakalnic v Planici.  Le nekaj korakov stran je proga za tek na smučeh, sprehajalne in kolesarske poti ter številni izleti. V vasi se nahajajo znamenite rateške gostilne, bari ter trgovina z živili vse dostopno peš od naših apartmajev Villa Planina & Nebina.
Villa Planina

Villa Planina se nahaja na slikoviti in mirni lokaciji na obrobju vasi Rateče, iz vsakega apartmaja pa se rateza panoramski pogled na Julijske Alpe. Apartmaji Kranjska Gora - Rateče so izdelani iz visoko kakovostnih materijalov ter nadstandardno opremljeni  - imajo talno gretje, kabelsko TV, plazma ekrane, DVD, brezžični internet. V kletnih prostorih je soba za zabavo kjer se nahajata mizi za namizni tennis in biljard.  Poleg balkonov v zgornjih apartmajih je gostom na voljo uporaba zunanjih površin, ki zajemajo velik skupni vrt  ter parkirišče. S klikom na linka si oglejte tlorise stanovanj in dodatne slike. Za več informacij oziroma za zemljevid področja kliknite tukaj.Za cene in razpoložljivost kliknite tukaj ali nam pošljite email na info@slovenianretreats.com:

Apartma v pritličju: 2 spalnici, za 4-6 oseb
Izjemno prostoren, udoben in svetel apartma v pritličju ima dve spalnici (ena dvoposteljna in ena z dvema ločenima posteljama), dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, kopalnico in predprostorom. V kopalnici je gostom na voljo pralni stroj, v moderno opremljeni kuhinji pa najdete pomivalni stroj, pečico, mikrovalovno pečico, toaster, grelnik za vodo in velik hladilnik. Iz dnevne sobe in spalnice je dostop na veliko teraso s prekrasnimi pogledi na hribe v vse smeri. Terasa je sončna cel dan!

Apartma v prvem nadstropju: 2 spalnici, za 4-6 oseb
Apartma je identičen apartmaju v pritličju, samo da ima namesto terase velik balkon.

Apartma v levi mansardi: 1 spalnica, za 2-4 osebe
Udoben in svetel apartma v levi mansardi ima eno spalnico, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter kopalnico. V kopalnici je pralni stroj, v moderno opremljeni kuhinji pa je gostom na voljo pomivalni stroj, pečica, toaster, grelnik za vodo in velik hladilnik. Iz dnevne sobe je dostop na balkon s prekrasnimi pogledi na okoliške hribe.

Apartma v desni mansardi: 1 spalnica, za 2-4 osebe
Apartma je identičen apartmaju v levi mansardi.

Villa Nebina

Villa Nebina je na novo prenovljena tipična alpska kmečka hiša, ki se nahaja v središču Rateč. Štirje apartmaji Kranjska Gora – Rateče so karakteristični, prostorni in na novo opremljeni s pohištvom iz masivnega lesa. Ohranjene so originalne značilnosti hiše, ki imajo poseben čar, s skupnega balkona pa je lep razgled na okoliške hribe. V spalnicah je povsod parket, ne manjka pa tudi sodobne opreme kot so plazma ekran, kabelska TV in DVD. S klikom na linka si oglejte tlorise stanovanj in dodatne slike. Za več informacij oziroma za zemljevid področja kliknite tukaj. Za cene in razpoložljivost kliknite tukaj ali nam pošljite e-mail na info@slovenianretreats.com

Apartma 1: 2 spalnici, za 3-5 oseb
Apartma v pritličju ima dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, majhno kopalnico, prostorno dvoposteljno spalnico ter enoposteljno sobo. V dnevnem prostoru je na željo gostov še eno dodatno ležišče. Spalni prostori in kopalnica so od dnevnih prostorov ločeni z nekaj stopnicami. V apartmaju so vidne originalne značilnosti hiše, kot npr oboki v eni izmed spalnic in dnevni sobi. V vseh sobah so leseni podovi in masivno pohištvo. Kuhinja ima vse značilnosti moderne kuhinje in ima pomivalni stroj, toaster, grelnik za vodo, pečico in hladilnik. Apartma ima dostop na skupni balkon v prvem nadstropju.

Apartma 2: 2 spalnici, za 4-6 oseb
Apartma v prvem nadstropju ima dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, veliko kopalnico, prostorno dvoposteljno spalnico s francoskimi okni ter še eno dvoposteljno sobo. V dnevnem prostoru je na željo gostov na voljo dodatno ležišče. V vseh sobah so leseni podovi in masivno pohištvo. Kuhinja ima vse značilnosti moderne kuhinje in ima pomivalni stroj, toaster, grelnik za vodo, pečico in hladilnik. Apartma ima dostop na skupni balkon v prvem nadstropju.

Apartma 3: 2 spalnici, za 3-5 oseb
Apartma v drugem nadstropju ima velik in svetel dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, veliko kopalnico, dvoposteljno ter enoposteljno sobo. V dnevnem prostoru je na željo gostov na voljo dodatno ležišče. Spalni prostori in kopalnica so od dnevnih prostorov ločeni z nekaj stopnicami. Apartma ima svoj ločen del balkona, na katerega je dostop iz dnevnega prostora. V vseh sobah so leseni podovi in masivno pohištvo. Kuhinja ima vse značilnosti moderne kuhinje in ima pomivalni stroj, toaster, grelnik za vodo, pečico in hladilnik.

Apartma 4: 1 spalnica, za 2 osebi
Studio apartma v mansardi sestoji iz skupnega prostora z majhno kuhinjsko nišo ter kopalnico. To je cenejša opcija najema apartmaja za dve osebi, dobro pa se obnese tudi v kombinaciji s kakšnim drugim apartmajem za večje skupine. Apartma ima dostop na skupni balkon v prvem nadstropju.

Pričakujemo vas v naših čudovitih namestitvah apartmaji Kranjska Gora; Villa Planina in Nebina!

Izbor zanimivih člankov: Time Out Magazine's ulitmate ski holidays, UK Post Office Ski Resort Report 2012, Virtualtourist.com

Kranjska Gora - Rateče - pogled na Julijske Alpe
Juliske Alpe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 
Contact Us   Press